Lycksele hittar på rackartyg... :-)

img_0481 (MMS)

Lycksele hittar på rackartyg... :-)


Tiam med en av sina allra käraste julklapp...

img_0477 (MMS)

Tiam med en av sina allra käraste julklappar - sin alldeles egna gitarr!


Julfamiljen

img_0474 (MMS)

Julfamiljen


Tittar på Kalle med nalle.  :-)

img_0469 (MMS)

Tittar på Kalle med nalle.  :-)


Julglad tomtenisse. God jul på er!

img_0465 (MMS)

Julglad tomtenisse. God jul på er!


OMG - är osäker på om mina bullängder komm...

img_0442 (MMS)

OMG - är osäker på om mina bullängder kommer från yttre rymden! Eller iaf har någon ny typ av jäst där de glömde skriva att bakverken näst intill exploderar i ugnen! JÄTTESTORA bullar blev det hur som helst.


Tam-ta-dam! Wer'e back in business!

img_0440 (MMS)

Tam-ta-dam! Wer'e back in business!


Bröllopshemsidan nere!

Hej på er, bara lite info om att vår bröllopshemsida för närvarande inte fungerar, så om det är någon som varit inne och försökt anmäla sig de senaste dagarna så har det (som ni i så fall märkt) inte fungerat.

Vi jobbar på saken och försöker få det fixat så snart det går!

Undrar ni något brådskande så kan ni kommentera detta inlägget så svarar jag här.

I Sthlm på jobb. Trevligt hotellrum måste ...

img_0439 (MMS)

I Sthlm på jobb. Trevligt hotellrum måste jag säga!


Life is good (again)

Saker att vara glad över:

1) Det är mycket bättre på jobbet. Mer kontroll, mindre jobbiga administrativa saker som kommer sig av att man är ny på tjänsten, många saker som börjar ordna upp sig efter många långa om och men. Mindre konstiga stressymptom hos mig. Ja, bättre helt enkelt!

2) Det är mycket bättre hemma. Vi börjar komma in mer i livet som det ser ut nu, rutinerna börjar sitta, och Tiam är som en helt ny kille jämfört med hur det var för bara några veckor sen.

3) Bröllopet börjar klarna. Det vore väl synd att säga att jag har så mycket koll som jag tycker att man borde ha vid det här laget, men en och en börjar pusselbitarna falla på plats i alla fall.

4) Julklapparna är färdigköpta (alla utom en), och även om det var lite småtråkigt att köpa ALLT på internet som vi fick göra i år för att vi ska flyga upp och inte har plats för alla paket, så är det grymt skönt att ha det gjort i alla fall.

5) Vi har fått en dagisplats!! Och från 3 januari dessutom! Det var långt bättre än vad vi vågat hoppas på, och nu är det väl inte direkt perfekt att det är på en tillfällig placering som egentligen inte är en förskola (utan ett vandrarhem), men man kan ju inte få allt. Huvudsaken är att Per kan gå tillbaka i arbete efter jul, och jag kommer inte att behöva vara hemma i 4-6 veckor som vi befarade där ett tag. Inte för att jag inte vill vara hemma (det hade däremot varit ganska mysigt), men det hade verkligen inte passat bra på jobbet just i början på nästa år.

Nu återstår "bara" att sy ihop livet igen då efter jul när hämta-lämna-flängandet börjar. Jag har inte riktigt klart för mig hur det ska funka med bara en bil och tågpendlande och alla delar, men vi får väl göra någon slags plan och ta det som det kommer.

Tiam är en stor kille nu. Han älskar sin nalle som han fått av sina storkusiner, och bär runt på den överallt. Han säger lampa, klocka, nalle, tomte (!), bil och lite andra små ord. Det mesta fattar man inte om man inte är grymt insatt (tex förälder..), men det är roligt i alla fall. Han gillar musik och spelar gärna på mormors piano eller mammas gitarr, och dansar loss till en eller annan låt på radio eller barnskiva. Imse vimse spindel är en favvo, och han kan alla rörelserna till den. Vi klädde julgranen ihop första advent, och man kan väl säga att nedre delen inte är riktigt lika symetrisk och fin som den övre delen, men för att vara klädd av en ettåring så måste man nog ändå säga att den är riktigt fin!

Idag har jag skickat in vårt förslag till vigselformuleringar till vår pastor som ska hålla vigseln. Det ska bli spännande att se vad han tycker! Vi har skrivit om en del till att vara lite "modernare", och låta lite mer som oss liksom, men jag tror att även pastor Ubbe kommer att gilla det.

Jag skickar många tack till bland annat Eva, Marie & Larsa, Macke & Pepo, våra föräldrar och alla andra som ställer upp och hjälper till med bröllopsförberedelser. Ni är så snälla som stöttar oss, det känns fantastiskt skönt att ha någon som tar en del puckar, vad hade vi gjort utan er?!

Just nu är Per iväg och spelar hockey i Halmstad, jag har packat inför en jobbhelg i Stockholm och ska strax gå och lägga mig.

Fridens liljor (som en god vän till mig brukade säga).


Imse vimse med pappa på X2000.

img_0427 (MMS)

Imse vimse med pappa på X2000.


RSS 2.0