Liten pojke, liten bulle. Eller hur det nu...

img_7306 (MMS)

Liten pojke, liten bulle. Eller hur det nu var.


It's a....

img_5501 (MMS)

It's a....


Kort från Turkiet

Med bara några minuter kvar på datorbatteriet så har jag nu äntligen lyckats koppla upp mig i lobbyn på hotellet. Vi har det jättebra här i Turkiet, och det känns som att vi är långt ifrån jobb o vardag just nu. Synd att det snart tar slut bara...

Resan gick jättebra, Tiam sov hela vägen på planet, o sen i transferbussen var han lugn och försökte sova. Han låg och knep ihop ögonen allt vad han kunde stackaren, men det var just lite för spännande för att kunna somna igen. Här på hotellet finns ju allt man kan tänka sig i badväg, massor med olika pooler, vattenrutschkanor o så havet såklart. Tiam älskar det och vill åka den gröna rutschkanan hela tiden. Han har nog åkt den 50 ggr minst.

Gulligast hittills är när Tiam tar med sig nallen o går ut på balkongen: "Titta nalle, där är havet." Lite fint liksom att han ville visa honom o lära honom vad det är för något. Det är för övrigt det första han säger när han vaknar på morgonen, "Tiam vill titta på havet".

Nu ska jag snabbkolla mailen o plöja det jag hinner av de senaste dagarnas FB innan datorn dör. Skriver mer senare eller efter vi kommit hem!

Nu är det nära. Sitter i gaten med en supe...

Nu är det nära. Sitter i gaten med en superspeedad kille som är fruktansvärt taggad på att åka flygplan till turkiet. Undrar när han kommer somna...?


På väg upp i göteborgshjulet. Inte världen...

img_2091 (MMS)

På väg upp i göteborgshjulet. Inte världens bästa utsikt i det gråmulna vädret men...


Det drar ihop sig!

Imorgon åker vi till Turkiet!! Det ska bli så fantastiskt skönt, och jag tror att alla i familjen ser fram emot det lika mycket. Tiam han säger att han ska åka till Tobias. Turkiet verkar vara svårt att få in, så han säger helt enkelt att han ska åka tll Tobias. Enklare. När man frågar honom vad han ska göra där så säger han att han ska "åka vattenrutschkana och baka en liten kaka". Man kan ju undra var han får saker ifrån, baka en liten kaka?? :-)

Enda smolket i bärgaren är att gårdagens runtrännande när vi gjorde en massa ärenden jag och Tiam, har resulterat i en rejäl fogvärk, så idag är jag så att säga inte så snabb (översätt => halvt handikappad). Förhoppningsvis hinner jag vila det i form till imorgon eftermiddag när vi ska åka, men jag måste ju ändå packa o sånt, så det får väl helt enkelt bli som det blir. Jaja, jag behöver ju inte gå så långt för att komma till All inclusvie-buffén.. :-)

Ska försöka lägga upp en film från förra lördagen om jag hinner, det är världens gulligaste från när vi var på familjegympa på Friskis förra helgen o Tiam fick gympa för första gången. Han tyckte det var så kul och var så söt när jag sprang omkring o försökte härma rörelserna. Jag hade ont i fogarna o kunde inte gympa med honom (det är meningen att man gympar ihop på det här passet), så han fick haka på Anna & Elin, men det gick hur bra som helst. Nu går han runt hemma o sjunger "gympa, gympa" och frågar ibland om vi kan åka o gympa med Anna och Elin.

Nu mot jobbet.

Fniss

Tiam (ropar från sin säng kl 5.20): Mammaaaaaaa, maaaammaaaaa
Per (i sömnen): Godnatt älskling, sov så gott....

Tiam (kl 5.40): Tiam komma litegranna?
Per: Ok, kom då.

Tiam (förvånat i dörröppningen till sovrummet): Nämen hej!

Sötis!

Det är inte kul att han vaknar så tidigt (gjort hela veckan), men jag tycker det är lite mysigt att hinna träffa honom innan jag går....

Man blir törstig av att leka hela dagen lång!

img_9868 (MMS)

Man blir törstig av att leka hela dagen lång!


Tiam bidrar till matlagningen. Vispar gräd...

img_5613 (MMS)

Tiam bidrar till matlagningen. Vispar grädde till våfflorna!


RSS 2.0