Tidig morgon

Godmorgon världen! Det är väl inte riktigt morgon när man vaknar kl 3, men tja det får väl vara ok ändå. Den här gången är det dock inte pga hostan som ha plågat mig så länge utan för att lillebror lever om så att magen hoppar runt alldeles för mkt för att kunna sova ostört. Mycket roligare anledning :-)

I helgen var vi i Stockholm och hälsade på lilla Irma och hennes familj (Ulf, Johanna o Ebba). Det var jättemysigt att snusa ny bebis, och nu fick man en liten försmak av vad komma skall med en familj på fyra. Nu längtar vi rejält till att lillebror ska komma ut, till och med Tiam frågade idag om han inte har vuxit klart snart.

Måste bara skriva av mig lite om en sak som irriterar mig också. Det är dags för utvecklingssamtal på dagis (eller ja, minst sagt dags, har inte haft något samtal sedan januari när Tiam började!), och nu har man bestämt sig för att göra detta i grupp! Har ni hört något dummare?? Där ska vi alltså sitta 10 föräldrar i 1,5 timme och "småprata lite" som de uttryckte det. Visst visst tänkte jag, men då tar jag upp halva tiden med mina frågor om hur det går för Tiam då, det blir ju jättelyckat... Hur som helst så sa de att vi fick begära enskilt samtal om vi inte var nöjda med upplägget, vilket jag då gjorde. Men imorse när jag frågade efter tid för det enskilda samtalet så fick jag till svar att det var myyyycket svårt att planera in och det skulle baaaara bli en halvtimme för att - håll i er - hennes son ska gifta sig. Har ni hört något mer självcentrerat och naivt?? Någon annan som har ett jobb som automatiskt är ok att missköta för att man har lite privata ärenden som man tycker är viktiga? Hon hade till och med mage att klämma ur sig att "egentligen skulle ni ju inte fått ett enskilt samtal förrän i mars". MARS. Är hon tokig? 1 år och 3 månader innan vi får höras hur det går och hur han trivs på dagarna? Visst pratar man ju i förbifarten vid hämtning och lämning så att man har lite koll, men detta är ju löjligt. Hur har det varit för er andra med dagiserfarenhet? Har ni fått era samtal?

Nu är det dags för frukost tror jag minsann. Magen kurrar efter några timmars vakenhet utan påfyllning!

Tiam åker "stora hjulet" i Gbg. Helgens hö...

img_0868 (MMS)

Tiam åker "stora hjulet" i Gbg. Helgens höjdpunkt som han har längtat så efter!


På det här kortet är han väl hemskt lik Pe...

img_5591 (MMS)

På det här kortet är han väl hemskt lik Per va?


RSS 2.0