Hey ho and a broken toe

Jomensåatt... Det verkar som att någon gör allt gör att lägga krokben för vår lugna och stillsamma december.

Förra veckan låg vi inne på sjukhuset med Emrik som var jättesjuk och inte kissade. Det gick till sig med penicillin (fast de hittade aldrig vart infektionen satt), och vi fick åka hem efter ett dygn ungefär. Jag hann vara hemma i en dag innan nästa drama utspelade sig.

Jag och Tiam var på simskolan, och när vi lekte efteråt så gick jag in i Tiam, min tå stötte in i hans häl, och GICK AV! Alltså hur kan man bryta tån av att stöta in den i en treåring???

Varning för stark bild, haha.. Vet ju minst tre av mina vänner som hatar fötter så ni kanske sätter kaffet i vrångstrupen nu :-)


Bildspecial

..och här kommer lite bilder!

In order of appearance:
• morgonens bästa!
• smilla intar strategisk position
• snölek
• preggo och gudmorsan håller Emrik sällskap
• varför utnyttja hela badkaret när man kan trängas på 3dm2?
• koncentration vid julgranen
• "jag ser ut som en kapten mamma". Sen när har kaptener kalsonger på huvudet??

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1158257/images/2012/pic_50c88c14ddf2b3212f000285.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1158257/images/2012/pic_50c88c21e087c33d801f9ac5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1158257/images/2012/pic_50c88c21e087c3602ef36803.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1158257/images/2012/pic_50c88c229606ee05a0ef8f30.jpg" class="image">


Magiskt snöfall

Idag snöar det så där fantastiskt. Stora mjuka flingor dalar i sakta mak ner och lägger sig som bomull på allting. Det känns som om världen går i slow motion, och istället för isskrapa kan man blåsa bort snön från bilen. Det är som på film, faktiskt.
 
Emrik är på bättringsvägen efter att ha varit rätt så sjuk i några dagar, med hög feber som inte riktigt ville ge sig trots medicinering. Per var inne på jouren igår kväll med honom för säkerhets skull, men det var bara att fortsätta suppa honom och hålla koll på att han dricker och kissar. Idag är han dock piggare, även om aptiten inte är tillbaka än.
 
Igår var jag även på uppstart av Checkpoint Young! Kort sammanfattning för er som inte vet vad det är: "Checkpoint Young är ett nätverk för morgondagens ledare i Luleå och Piteå med syfte att skapa ett ungt, jämställt och effektivt nätverknätverk  för den nya generationens ledare." Nätverket drivs av Norbottens handelskammare, och det känns jättekul att få vara med där. Både för att det är intressant OCH för att det är en godkänd anledning att komma iväg själv och göra nåt vuxet och utvecklande. Ni vet vad jag menar, ni småbarnsföräldrar out there... :-)
 
Annars har vi det bra men kämpigt här hemma. Per har väldigt mycket på jobbet, och för att han ska orka där så krävs att vi gör vissa uppoffringar på hemmafronten. Det är såklart inte roligt för någon att han inte är fit-for-fight på kvällar och helger alltid, men också något vi visste när han skulle ta ett sånt här jobb. Man kan inte vara 50% VD, det går liksom inte.
 
Vi har viktiga, viktiga samtal, och även om situationen inte blir automatiskt bättre av det så ger det kraft att kämpa på, och det gör att vi sammanfogas ytterligare. Jag önskar ingen familj att gå igenom det här, men jag vet att vår familj kommer att vara bättre än någonsin när vi kommer ut på andra sidan.
 
Hm... jul snart ja. Klapparna är nästan färdigköpta faktiskt, men oinslagna. Jag gillar verkligen inte att slå in julklappar, det är något av det tråkigare jag vet. Inga klappar till varandra i år (blev en ipad istället) och bara en liten sak var till pojkarna blir det. Tänk vad bra det vore om alla kunde bo i samma stad också så att man slapp skicka paket till Stockholm, Uppsala och Lycksele. Men men, nu behöver ingen skicka nåt till Falkenberg i alla fall!
 
Till er nere i Falkenberg och Göteborg, vi saknar er verkligen. Jag tänker minst 10 ggr i veckan att jag ska ringa och prata lite med er, men det blir liksom inte mellan allt hämta/lämna, jobba, byta blöja osv. Men kram på er i alla fall! Tiam skickade förresten en liten julhälsning till sitt gamla dagis häromdagen, hoppas att den kom fram! (Anna: vet du om ni fått den?)
 
Imorse hade Per laddat kaffebryggaren åt mig innan han åkte till jobbet. Jag hade inte blivit gladare av 10000 röda rosor...
 
ps. har alla bilder på telefonen, så jag får göra ett till inlägg med lite bilder från den sen!

RSS 2.0