Kan inte hålla mig

Det har gått ett halvår sen jag skrev, men jag går fortfarande runt och tänker i bloggande, formulerar rubriker och planerar kort precis som att jag ska skriva när som helst. Jag har inte skrivit för att jag har tänkt mig att man "måste" ha en viss frekvens, men nu tror jag att jag struntar i det och gör lite som jag känner.
 
Är fortfarande lite i chock efter att morgonen inletts av ett av Emriks trotsutbrott. Förorsakat av ingenting, och ingenting hjälper. Som det är nu kör jag mest att han får ligga och skrika och slå av sig för sig själv, då brukar det gå över och sen kommer han när han är på banan igen.
 
Status hus: Vi har ett godkänt bygglov, men vår käre granne har överklagat till Länsstyrelsen. Beslut från dem väntas nästa vecka, efter några månaders handläggning. Det är alltså samme granne som från början förhindrat oss att få bygglov genom att klaga på byggnadshöjden. Nu är det detaljer kring vårt inbyggda garage som tydligen stör honom. Med andra ord har han nu satt käppar i hjulet för oss i drygt 8 månader. Vi hoppas att det kommer att vara över nu, men systemet tillåter honom att gratis och utan prövningstillstånd fortsätta ytterligare en instans, till mark- och miljödomstolen, så vi får se vad den närmaste månaden ger. Detta innebär alltså att vi fortfarande inte har börjat bygga, och bor kvar i vårt hyrda hus ett tag till.
 
Status jobb: jag kör på med Incita, mitt egna bolag. Framtiden är oviss, står lite i ett vägskäl och har några erbjudanden att ta ställning till. Lyxproblem, men ändå lite ångestskapande.
 
Status familj: Vi harvar på, fortfarande lite svårt att få ihop livet för oss. Tiam och Emrik är verkligen brorsor i vått och torrt, leker både hemma och på dagis, men lillebrorsan är lite av en tuffing och Tiam åker på spö med jämna mellanrum. Jag skulle ljuga om jag sa att livet var lätt, men ljusglimtarna är stora och kommer oftare.
 
Ett halvår i bilder:
Göllunge!
 
Jag fick gå på Oskar Linnros själv. Precis som jag ville.
 
Badbrorsor
 
Påkörd bakifrån i december.
 
Lucia på dagis
 
Jullek i gympasalen i Lycksele
 
Nyårsafton i stugan
 
En nyvunnen hobby (att titta på, inte utföra, ifall det mot förmodan var någon som missförstod)
 
Resten av familjen föredrar hockey. Här har Emrik gjort sig redo på eget bevåg för att följa med pappa på hockey. Men klockan var läggdags så det blev många tårar när han insåg att det inte skulle hända.
 
Emrik 2 år 7e februari
 
Barnen har börjat med yoga?!? Eller har bara lite tråkigt kanske.
 
 
Mellofestival med Emma!
 
Några skoterutflykter hann vi med trots den kassa vintern.
 
Tiam redo för dansuppvisning!
 
 
Påsk i stugan
 
Syskonkärlek. Ibland.
 
Ledsen tjej med axelfraktur 19 april.
 
Tiam började på knatteskutt.
 
Jag har certifierat mig som verksamhetsanalytiker.
 
Pappa och Anne har till slut sålt företaget.
 
Härlig familjemiddag på BBB.
 
Jag och maken representerar på Näringslivets pris (hemskt kort!!)
 
..och sen var det galamiddag på kvällen (Per fick såklart inte vara med på kort med tjejerna)
 
Mors dag!
 
Det var väl ungefär det va?
 
 Nu avslutar vi som för ett halvår sen med en film på Tiams dansuppvisning!
 
 

RSS 2.0