Unheard of

Alltså jag har ju hört talas om hundar som jagar sin egen svans, men vad ska man tro att denne lille man är ute efter då...?
 
 

Rastlös ung arbetskraft

Tiam hemma sjuk idag (kors i taket). Alltid lika spännande att roa det inte sjuka barnet inomhus en hel dag.. Det gick bra typ 1,5 timme, nu vill Emrik till jobbet!


Förkylningstider

Alltså har ni tänkt på hur sugen man är på att träna när man inte kan? När man t ex är förkyld, eller har en bruten tå, eller inte har tid - eller all the above... Men ärligt talat så skiter jag i nr 2 och 3 bara jag blir av med hostan och bihålorna. Så himla sugen på att ta tag i träningen!
 
Nu är vi hemma igen efter en (extra lång) helg i Stockholm/Uppsala. VI åkte på torsdag fm och började med några dagar hos Ulf & Johanna i Sthlm, och sen åkte vi till Uppsala i söndags. Originalplanen var att åka hem mån em, men på fredagen fick Per lite urgent business i Vetlanda på måndagen, så då bokade vi om hela familjen till tis kväll istället. Men.. i söndags blev Per jättesjuk och blev liggade i ett dygn. Vi är fortfarande osäkra på om det var något han fått i sig eller om det var magsjuka, men eftersom ingen av oss andra nio som umgicks med honom blivit sjuka så lutar det nästan åt att det var något bara han fått i sig. Hur som helst så blev det ju samma slutresultat, att vi blev en dag sena hem.
 
Nu har jag alldeles för mkt att ta tag i jobbmässigt, ligger efter något kopiöst, så det blir mera bloggande sen. Bjuder dock på lite sång och dans avslutningsvis!
 
 
 
 

RSS 2.0