Gäddhäng, bullmage och dubbelhaka

När jag blir rik ska jag träna med en PT. Eller nä, för liten sannorlikhet - när jag inte ligger så fantastiskt mycket back så ska jag träna med en PT.

Ett riktig tyrann ska han, eller hon, vara. Då kanske det blir nån ordning på den här deghögen.

Fotboll

Per ochTiam spelar lite boll hemma hos familjen Storm/Skröder.


Bra och dåligt

I veckan är jag hemma tre dagar för inskolning av Tiam på ett nytt dagis. Det dagis han varit på hittills har ju bara varit tillfälligt ihopsatt pga att de inte hade platser för alla barn som skulle börja efter årsskiftet, så nu har vi hamnat på vårt "riktiga" ställe. Efter första dagen, eller ja 1,5h, så känns det i alla fall jättebra. Tiam hittade massa roliga grejor att leka med, och brydde sig föga om vad mamma pysslade med. Dessutom har de lite mer uppstyrda aktiviteter, så det känns skönt att han får lite struktur i form av samlingar och sånt. Sen är det ju inte helt fel att det ligger typ 50m från vårt hus... :-)

I övrigt så är tillvaron lite sådär. Vi har det egentligen jättebra i vår lilla familj, men omständigheterna gör (fortfarande) att det blir lite kämpigt. Per har väldigt mycket på jobbet och det tär på honom. Han gör sitt bästa för att inte låta det drabba mig o Tiam, och det gör ju att han får slita ännu hårdare förstås.

Själv har jag fått en del stresskänningar på sistone som gör att jag måste ta tag i situationen och förändra något för att inte låta det bli ännu sämre. Det lutar åt att jag försöker börja jobba hemifrån en dag i veckan för att kunna ta ytterligare en hämta/lämna, och få en natt att sova lite längre på, men detta måste också kompleteras med avslappningsövningar, motion och bra mat. Inte lätt att få allt på plats, men jag är grymt motiverad att komma tillbaka på banan, så jag hoppas att det ska göra susen. Per är på kurs i Stockholm i veckan, och nästa vecka är det min tur att åka på kurs. Det känns roligt och kommer att bli ett skönt break från jobbet.

Förra veckan var Lisa, Sami o Smilla här tors-fre (eller Lita, Tammi och Tilla som Tiam säger), det var jättemysigt och jag är så glad att Tiam får spendera lite tid med sin gudmamma. Han tycker verkligen om dem alla tre och pratar ofta om dem även när de inte är här. Jag blir så glad över det!!

På fredagkväll stack jag iväg för fest med mammagruppen hemma hos Madde. Var som vanligt supertrevligt på alla sätt och vis, tänk att man haft sån tur att hamna i en mammagrupp där man faktiskt hade valt att umgås med dem alla även om vi inte hade blivit "ihopfösta" eftersom våra barn fötts ungefär samtidigt. Nu för tiden är det sällan barnen får hänga med på våra träffar ens, haha...

Sen i lördags kom ÄNTLIGEN familjen Brinck på besök. För er som inte känner dem så är det min jobbarkompis Karin, hennes man Martin och deras lille Isak på ett år. Vi har försökt få ihop en dag tillsammans i flera månader, men nu äntligen gick det i lås!! Vi hade en jättemysig dag o kväll tillsammans, och även Per o Martin som knappt träffats innan hittade varandra kändes det som. Innan helgen hade vi stora planer på att diskutera hur vi ska revolutionera världen, jag och Karin, men pga en trött o sönderstressad Josefin så blev det mer lite skvaller och melodifestival på schemat - nog så bra!

Helgen var med andra ord jätterolig, men sömnen blev det lite sådär med... Men det tar jag ju igen i veckan under inskolningen när jag inte ens behöver ställa väckarklockan!

RSS 2.0