Mumsar röda vinbär i Lycksele.

img_8694 (MMS)

Mumsar röda vinbär i Lycksele.


Mellis på kråkberget.

img_0279 (MMS)

Mellis på kråkberget.


Nedräkning

Sista veckan innan semestern, äntligen! Av flera skäl så har de senaste månaderna varit en stor påfrestning, både på jobbet och hemma. Vi har haft en massa kul också så klart, men allt har snurrat på i 180 och nu känns det riktigt skönt att snart ha en semester när vi faktiskt inte ska göra så mycket alls. På grund av detta så har det ju inte blivit så mkt bloggat heller som ni märker, men det får vara som det är, jag vill inte lägga på mer press än de absoluta måstena redan är. Blir det så blir det!

På tal om kul så var vi ju i Luleå i över en vecka här för ett tag sen. Min fine brorson tog studenten (hur gammal ÄR jag egentligen??) och fina Camilla och Christer gifte sig. Eftersom dessa stora tilldragelser hade den goda smaken att hända helgerna efter varandra så passade vi på att ta en veckas Lulesemester while we were at it så att säga.

Utöver studentskivan o bröllopet så hann vi med en kväll på färjan, häng med brudarna (+ män + barn som nu för tiden är trevliga tillbehör), besök på Kallaxön, bad i Luleälven, familjekvalitetstid och en del sovmorgnar när Tiam lekte med morfar och Anne. Var och badade på NordPoolen i Boden också, med brorson Johan och hans kompis. Är så kul att få tillfälle att göra sånt ibland, det blir ju inte så ofta när man bor så långt borta. Tiam åkte den stora vattenrutschkanan och tyckte att det var huuur kul som helst!

Väl tillbaka här nu så är vi inne på andra veckan med stängt dagis. Förra veckan har Tiam varit hemma med Pers morbror och lillkusin och gjort roliga saker hela dagarna, och den här veckan är det farmor och farfars tur att skämma bort honom. Gissa om han trivs.. :-)

Nu är det dags att kolla lite Solsidan-repriser, och sen tidigt godnatt.

RSS 2.0