Livin' in the 90's?

Har insett att jag har fastnat i nittiotalet när det gäller att uppskatta priser - vilket leder till att jag tycker att precis allting är dyrt... Ett urval av min verklighet:
 
En lunch: 60kr
En pizza: 50kr
Ett par vinterskor: 500kr
Ett riktigt dyrt klädersplagg: 900kr
En dajmstrut: 15kr
 
Vad hände??

Vinter

Nu känns det att vi bor i Lule, nu är snön här! Det är milt och skönt ute, snön gör att det är ljust, och på förmiddagen sken solen så det glittrade i träden. Härligt!!
 

Turkiet

Ja, mycket har naturligtvis hänt sedan jag skrev sist, men jag tar upp tråden från förra veckan och så vänder vi blad och går vidare som kungen skulle ha sagt.
 
Förra veckan var vi ju alltså i Turkiet för att fira min svärmor som fyllde 60 under tiden vi var där. Vi åkte med Nazar (som jag, Per o Tiam åkte med förra året), men till ett ännu bättre hotell än förra gången och det var super tyckte jag! Maten var jättebra, trots att det var all inclusive (vilket ju ibland kan bli lite skolmatsal) och det var superfina rum och härliga pooler och strand. Här kommer lite bilder från resan!
 
Emrik sover på golvet på flyget, supersmidigt!
 
Vårt hotell sett från piren.
 
Från vår balkong.
 
Tiam och Ebba badar.
 
Emrik leker lite.
 
Tiam filosoferar lite i amfiteatern.
 
Middag på italiensk restaurang på hotellet.
 
60-åringen ute på flottfärd.
 
Stora killen äter välling själv nu.
 
I famnen på farbror Ulf.
 
Tiam träffade tomten på stranden.
 
Liten pojke stor boll.
 
Storisarna hänger med farmor på flygplatsen i Turkiet.

Trasig blogg!

Hej på er. Ingen har informerat mig om att det inte funkar att blogga via sms/mms längre, så ni har missat mina sisådär 8-10 sista uppdateringar. Hoppsan, så kan det gå.

RSS 2.0