Nära nu...

Imorgon smäller det! Då blir man en Hedberg...

Har haft en intensiv vecka med massor på att-göra-listorna, men nu är allt på plats och imorgon är det bara att svara JA som gäller! :-)


På Landvetter kan man köra flygplan. Iaf o...

img_0526 (MMS)

På Landvetter kan man köra flygplan. Iaf om man är under en meter lång.


Tja, vad tror ni?

Så här ser det ut inför lördagen enligt lite olika källor:


Det är lite litet kanske men jag hoppas att vi kan enas om att det blir hyfsat fint, lagom kallt och ingen snöstorm med fara för hår och smink. Me like.

Igår kväll så försökte mitt psyke bryta ner sig själv genom att stressa upp sig över allt och ingenting. Idag när jag skulle skriva lite listor för att undanröja dessa ruvande faror så kommer jag inte ihåg vad det var. :-)

Har man ingen plocklåda  får man uppfinna ...

img_0524 (MMS)

Har man ingen plocklåda  får man uppfinna en! Pappa, plocka fram din uppfinning, klossproffset är på väg!


Tja, där kan man ju också sitta och lyssna...

img_0521 (MMS)

Tja, där kan man ju också sitta och lyssna på september.. :-)


Ett snabbt hej

Måste bara skriva ett kort inlägg innan det är dags att krypa i säng... Känns som att jag får sova FOREVER eftersom Per är i Köpenhamn på kurs, så jag ska lämna på dagis. Det innebär att jag inte behöver kliva upp förrän 6.30!! En enorm skillnad mot i vanliga fall då jag lämpligen bör skutta upp vid 4.15 för att valsa iväg mot tåget.. Det är så just nu eftersom vi inte fixat en andrabil ännu, och jag bara vägrar att cykla till tåget nu när det är så halkigt. Det skulle säkert gå om man var lite våghalsig men jag vill inte det av två anledningar: 1) jag är asdålig på att cykla och ramlar om jag cyklar på ett gruskorn nästan och 2) täääänk om jag skulle ramla och bryta benet 10 dagar innan bröllopet - skulle ju inte vara så kul direkt. Så då återstår apostlahästarna (bussarna går inte nog tidigt) och promenaden tar 40 minuter och orsakar denna tidiga revelj.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig mot bröllop. Det känns faktiskt helt ok, vi har det mesta under kontroll tror jag. Och det vi inte har under kontroll väljer jag att inte fundera på så mycket bara, jag har med Pers hjälp lyckats dra ner min stressnivå till en lite mer lagom nivå nu och det gör gott i både kropp o själ, så jag vill inte röra till det mer igen. Men ibland kan man ju bara inte låta bli att oroa sig lite.. "tänk om paketet med alla häften och placeringskort skulle komma bort på posten på väg upp.." osv osv.

Jag är sjukt virrig angående allt annat, jag glömmer grejor på jobbet och igår lämnade jag min plånbok på Evas skrivbord och åkte hem! Men som tur var så hade jag också glömt att lägga tillbaka tågkortet i plånboken så hem kom jag i alla fall, haha - sicken tur med "dubbelglömmen"! :-)

Därutöver är jag sentimental och sinnessvag. Blir rörd och grinar för minsta lilla, i morse på tåget började jag grina där för mig själv för att jag tänkte på våra familjer och vänner som ställer upp så FANTASTISKT och hjälper till för att få vår bröllopsdag att bli precis så bra som den bara kan bli. Vad skulle vi göra utan er, ni är underbara och vi älskar er jättemycket allihopa! Hur ska man någonsin kunna återgälda alla.. Vi får börja med att ha en toppendag nästa lördag då helt enkelt!

Långtidsvarslet på Yr.no har inte hunnit längre än till fredag ännu, men det ser ju bra ut än så länge:

Fredag
11.02.2011

Klarvær
-11° Frisk bris, 10 m/s fra nord

Klarvær. Frisk bris, 10 m/s fra nord. 0,7 mm nedbør i døgnet.

..fast jag kan ju tänka mig att ta lite mindre "frisk bris" eftersom mina sk ytterkläder är ungefär lika varma som en spetsnegligé.. :-)

Har försökt skriva en packlista ikväll, det är lite att komma ihåg kan man säga. Men jag blir lugn av att planera, mitt bröllopsexcel består numera av sju flikar med listor på allt man kan tänka sig, haha.

Nu tar vi inget mer ikväll. Skulle bara säga hej.


RSS 2.0