Semester del 2 - Skärhamn

Vår vana trogen ville vi givetvis stanna till hos familjen Nordström som på vanligt sommarmanér befann sig i huset i Skärhamn. Vi kom dit lagom till middagen på fredag kväll och åt, lekte och pratade hela kvällen. Som tur var blev det inte en upprepning av förra årets kaos då Emrik levde rövare, men trötta blev vi ändå då det blev lite sent såklart.
 
På lördagen åkte vi ut med deras båt och badade, även det en favorit i repris. Alla tyckte att det var jättemysigt utom möjligtvis Emrik som är rädd för ALLT som finns i vattnet (typ ett grässtrå) och på västkusten kan man ju hitta både det ena och det andra, som dessutom är levande...
 
 
 
 
Även lördag kväll spenderades hos Nordströms. Ingen hejd på vilken service det blev för oss! Vi hade egentligen tänkt åka till familjen Brinck i Göteborg, men vi lyckades osynka så att de var i Dalarna då. Men en extra dag i Skärhamn var ju inget vi led av direkt.. :-) Tiam och Hilma lekte så bra ihop, och det var kul att sitta och tjuvlyssna på deras fantasilekar. Ibland slås man ju av att det är lite tråkigt att vi ses så sällan.
 
Hann även stoppa förbi familjen Simonsson i Stora Höga på vägen söderut. Blev en mycket kort visit, men bättre det än inget! Sen rejsade vi ner till Falkenberg som Tiam verkligen sett fram emot länge. Där väntade en hel vecka med vänner, strand och kul kvällar. Mer om det i nästa del.
 
En Per som har bränt sig på armarna "jag måste hålla så här, det gör ont när solen skiner på dem genom rutan".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0