La dolce vita

Måste ju såklart skriva några rader om vår första "vuxensemester" på länge. Jag tror inte att vi varit på någon sådan sedan vi fick barn, förutom bröllopsresan då.
 
 
Vi åkte tillsammans med Camilla och Christer en torsdag-måndag till Rom. Lyckosamt nog så hyrde vi en lägenhet, vilket var lite av en chansning. Vi visste ju inte något om vare sig seriositet, skick eller om det ens skulle komma någon och möta oss där när vi kommit och stod på en gata i Rom som fyra fånar med resväskor. 
 
Fåne med resväska :-)
 
Men det gick bara fint! Tjejen kom, lägenheten var toppen, och konceptet att bo tillsammans i en lägenhet var mer än lyckat.
 
Frukost på terassen
 
Vi ägnade dagarna åt att titta på lite sevärdheter, äta ganska mycket charkuterier och ostar, gå omkring lite och dricka prosecco på vår terass. Mycket speciell känsla att inte behöva planera så mycket, utan bara i sanning ta dagen som den kommer. 
 
Utanför Pantheon
 
Inne i densamma
 
Fontana di Trevi - under construction
 
På den välsignade terassen
 
Där man till och med kunde sola lite!
 
Per och Christer fick tag på biljetter till en Roma-match, så de gick på fotboll en eftermiddag. Jag och Camilla hade dock inga problem med att fördriva tiden på stan...
 
 
Väl tillbaka hemma hann vi inte mer än landa i Stockholm så hade jag ett meddelande från dagis "Hej, Emrik har feber. Vi vet att ni är utomlands, men vi visste inte vem vi skulle ringa..."

Snacka om att kastas in i vardagen igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0